haios.ro

Codul: Adaugă Știati-că gratis pe site-ul tău web

De ce să pui Știati-că pe site-ul sau blogul tău?

haios.ro oferă gratis știati-că..? noi. În permanență sunt încărcate alte și alte știati-că..? care vor apărea pe site-ul sau pe blogul tău. Copiind acest cod pe site-ul sau pe blogul tău, vei oferi vizitatorilor conținut haios, nou și dinamic. De aceea site-ul sau blogul tău va căpăta un avantaj în plus, devenind mai atractiv pentru vizitatori.

Aceste știati-că..? zilnice care se schimbă în permanență cu altele noi, pot deveni interesante și amuzante pentru oricine, oferind vizitatorilor un motiv în plus să revină mai des.

Instrucțiuni:

Mai jos poți modifica lățimea și înălțimea pe care să o ocupe informația afișată pe site-ul tău, precum și numărul de știati-că..? care să fie afișate. Dacă nu modifici, codul va afișa pe site-ul sau blogul tău 2 știati-că..? într-un dreptunghi cu lățimea de 300 pixeli (prescurtat - px) și înălțimea de 500 pixeli (px). Dacă modifici, după ce alegi lățimea, înălțimea și numărul de știati-că..?, apasă butonul: "Modificare cod". Codul de copiat pe site-ul tău, modificat, va fi reafișat mai jos.

Modifică parametrii:

Copiază codul de jos în site-ul tău:Așa se vede pe site-ul tău: