haios.ro

Codul: Adauga Stiati-ca gratis pe site-ul tau web

De ce sa pui Stiati-ca pe site-ul sau blogul tau?

haios.ro ofera gratis stiati..? noi. In permanenta sunt incarcate alte si alte stiati..? care vor aparea pe site-ul sau pe blogul tau. Copiind acest cod pe site-ul sau pe blogul tau, vei oferi vizitatorilor continut haios, nou si dinamic. De aceea site-ul sau blogul tau va capata un avantaj in plus, devenind mai atractiv pentru vizitatori.

Aceste stiati..? zilnice care se schimba in permanenta cu altele noi, pot deveni interesante si amuzante pentru oricine, oferind vizitatorilor un motiv in plus sa revina mai des.

Instructiuni:

Mai jos poti modifica latimea si inaltimea pe care sa o ocupe informatia afisata pe site-ul tau, precum si numarul de stiati..? care sa fie afisate. Daca nu modifici, codul va afisa pe site-ul sau blogul tau 2 stiati..? intr-un dreptunghi cu latimea de 300 pixeli (prescurtat - px) si inaltimea de 500 pixeli (px). Daca modifici, dupa ce alegi latimea, inaltimea si numarul de stiati..?, apasa butonul: "Modificare cod". Codul de copiat pe site-ul tau, modificat, va fi reafisat mai jos.

Modifica parametrii:

Copiaza codul de jos in site-ul tau:Asa se vede pe site-ul tau: